Μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, λιγότερες εκπομπές CO2, μεγαλύτερη προστασία του κινητήρα, λιγότερη φθορά… Η TOTAL έχει δημιουργήσει τα δικά της λιπαντικά εξοικονόμησης καυσίμου, ώστε να βοηθήσει τους πελάτες της, να βελτιώνουν την απόδοση των οχημάτων και του εξοπλισμού τους, μειώνοντας ταυτόχρονα τις επιπτώσεις στο περιβάλλον, αλλά και τα λειτουργικά κόστη.
Οικονομία & Οικολογία στην Total προχωρούν χέρι-χέρι..

Τι είναι τα Λιπαντικά Εξοικονόμησης Καυσίμου;
Τα λιπαντικά εξοικονόμησης καυσίμου (Fuel Economy Lubricants)  είναι βασισμένα σε μια εξειδικευμένη φόρμουλα, που βοηθά στην εξοικονόμηση καυσίμου, σε σχέση με τα αντίστοιχα παραδοσιακά λάδια. Αυτό το χαρακτηριστικό έχει ισχύ και εφαρμογή στα λιπαντικά κινητήρα, αλλά μπορείς να εφαρμοστεί στα λιπαντικά συστημάτων μεταδόσεων, αξόνων και άλλα.  
Η χρήση των συγκεκριμένων λιπαντικών έχει οικονομική σημασία, αλλά αποτελεί καλή κίνηση για την προστασία του περιβάλλοντος. Βελτιώνοντας την απόδοση του κινητήρα, μειώνεται η κατανάλωση καυσίμου, γίνεται οικονομία χρημάτων αλλά και λιγοστεύουν σημαντικά οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.  
Εφαρμογές των Λιπαντικών Εξοικονόμησης Καυσίμου
 
Ειδικά σχεδιασμένη σειρά, κατάλληλη για όλα τα είδη οχημάτων και βιομηχανικού εξοπλισμού:
Επιβατικά Οχήματα
Τα λιπαντικά εξοικονόμησηςκαυσίμου καθιστούν δυνατή τη μείωση των ρυπογόνων εκπομπών ανά χλμ. Βελτιστοποιούν την αποτελεσματικότητα των συστημάτων προστασίας των οχημάτων και επιμηκύνουν τη διάρκεια ζωής του κινητήρα, ενισχύοντας την καθαρότητά του και την προστασία κατά της φθοράς..
Υπολογίστε την οικονομία καυσίμου του οχήματος σας
Χωματουργικά Μηχανήματα & Εξοπλισμός
 
Η TOTAL, έχοντας το προβάδισμα στην οικονομία καυσίμου, είναι η μόνη εταιρία που προσφέρει ένα ευέλικτο προϊόντα για τον τομέα των χωματουργικών.
Χάρη στο TP STAR CONCEPT, οι επαγγελματίες του συγκεκριμένου τομέα μπορούν να φροντίσουν τη λίπανση των οχημάτων τους μόνο με τη βοήθεια δύο εξειδικευμένων προϊόντων, και όχι με τη χρήση 10-15 διαφορετικών προϊόντων που είναι συνήθως απαραίτητα για τα χωματουργικά μηχανήματα.
Υπολογίστε την οικονομία καυσίμου του εξοπλισμού σας  
Αγροτικά Μηχανήματα & Εξοπλισμός
 
Η TOTAL είναι ανάμεσα στις λίγες εταιρίες που έχουν αναπτύξει λιπαντικά εξοικονόμησης καυσίμου για τον αγροτικό εξοπλισμό. Ικανοποιώντας τις απαιτήσεις των πιο σύγχρονων κατασκευαστών, τα λιπαντικά μας μπορούν να σας βοηθήσουν να εξοικονομήσετε ~ 600 λίτρα καυσίμου και 1.6 τόνους διοξειδίου του άνθρακα ανά μηχάνημα και ανά έτος.


Βαρέα Οχήματα
Η TOTAL είναι η μόνη εταιρία που κατέχει πιστοποιήσεις για τα λιπαντικά οικονομίας καυσίμου από τέσσερις ανεξάρτητους φορείς, οι οποίοι επιβεβαιώνουν τη μέση οικονομία καυσίμου 1 λίτρου καυσίμου για κάθε 100 χλμ ή σε ποσοστό 3% *.
* Οι δοκιμές έχουν γίνει σε οχήματα, εξοπλισμένα με κινητήρες Cummins ISX, κιβώτιο Eaton και διαφορικό Dana.
 

Ένα βήμα μπροστά
Η ΤΟΤΑL κατέχει ηγετική θέση στον τομέα των λιπαντικών εξοικονόμησης καυσίμου, καθώς αναπτύσσει και εμπορεύεται τέτοιου είδους λιπαντικά για παραπάνω από 15 χρόνια. Προσφέροντας στους πελάτες μας, όλο και πιο αποδοτικά προϊόντα εξοικονόμησης καυσίμου, πλέον αποτελούν παράδοση αλλά και οδηγός καινοτομίας για την Total Lubricants. Βασισμένη σε αυτή τη στρατηγική, η Total Lubricants πλέον μπορεί και τοποθετείται ανάμεσα στους ηγέτες της παγκόσμιας αγορά στην Οικονομία Καυσίμου με την πιο ευρεία γκάμα προϊόντων και χαρακτηριστικά απόδοσης, εγκεκριμένα από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές.
Τεχνολογία Εξοικονόμησης Καυσίμου για όλους
Ειδικά σχεδιασμένα να προσφέρουν μέγιστη προστασία για τους κινητήρες των οχημάτων, να βελτιώνουν την απόδοση και να ενεργοποιούν μέγιστη οικονομία καυσίμου, η σειρά προϊόντων Fuel Economy, σήμερα χρησιμοποιείται σε διάφορα είδη οχημάτων (αυτοκίνητα, βαρέα οχήματα κ.α.) και μηχανημάτων.
Ποιότητα Οικονομίας Καυσίμου, με την έγκριση των κατασκευαστών
Σχεδιασμένα στα εργαστήρια της TOTAL, τα λιπαντικά έχουν υποστεί μια ολόκληρη σειρά από δοκιμές, με εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά. Βελτιωμένη απόδοση και διάρκεια ζωής του κινητήρα, εκτεταμένη διάρκεια ζωής των μεταδόσεων, μεγιστοποίηση του κέρδους και της προστασίας. Υπάρχουν πολυάριθμα πλεονεκτήματα πλεονεκτήματα των προϊόντων Εξοικονόμησης Καυσίμου.

Επικοινωνήστε μαζί μας :

Χατζηιωαννίδης Φώτιος

Έδρα: Ανατολικό Εορδαίας, Πτολεμαίδα, Κοζάνη

Τ.Κ.: 50200

Τηλέφωνο & φαξ: 24630 31522 

Κινητό: 6977 080823

E-mail: xatzhiwannidhs@yahoo.gr

ΑΦΜ: 061401190

ΓΕΜΗ: 152825536000

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:30 - 14:00 και 17:00 - 20:30

Σάββατο: 08:30 - 14:00
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Image
Image

Search