Τρόποι αποστολής-πληρωμής

Τα προϊόντα μας τα παραλαμβάνετε με 2 τρόπους:

  • με παραλαβή από τα καταστήματά μας   
      Ανατολικό Εορδαίας, (Πάνω στην επαρχιακή οδό Πτολεμαϊδας -Πύργων Εορδαίας), Πτολεμαίδα
  • με παράδοση στο χώρο σας από συνεργαζόμενη courier ή ταχυδρομείο (για το κόστος των μεταφορικών με ταχυδρομείο θα ενημερώνεστε μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας παραγγελίας, οπότε και θα γνωρίζετε το συνολικό κόστος για να προχωρήσετε στην κατάθεση του ποσού ή καλέστε μας στο 24630 31522 για να ενημερωθείτε)

Μπορείτε να πληρώσετε με 4 τρόπους :

  • με μετρητά  στα κατάστημα μας
  • με πιστωτική/χρεωστική/προπληρωμένη κάρτα στο κατάστημα
  • με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό για παραλαβή στο χώρο σας
    με αντικαταβολή- μετρητά για παραλαβή στο χώρο σας

Για τραπεζική κατάθεση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον παρακάτω λογαριασμό:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

IBAN: GR50 0171 2390 00623914 7058165

Δικαιούχος :ΧΑΤΖΗΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΦΩΤΙΟΣ

   Ακύρωση παραγγελίας
Υπαναχώρηση/ΑκύρωσηΠαραγγελίας μπορεί να γίνει σε διάστημα 2 ημερών απο την καταχώριση της παραγγελίας και πριν την αποστολή της. Υπαναχώρηση ή ακύρωση της παραγγελίας δύναται να γίνει στις κάτωθι περιπτώσεις:
-Πριν ολοκληρωθεί η παραγγελία, κατά τη διάρκειά της μπορείτε να πατήσετε το κουμπί «Διαγραφή» που βρίσκεται στο «Καλάθι». Κάνοντας «κλικ» σε αυτόν τον σύνδεσμο αφαιρείται αυτόματα το προϊόν από το καλάθι σας.
-Εάν έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία , μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο 2463031522 ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας , προκειμένου να αναλάβουμε την ακύρωση της παραγγελιάς σας.
• Καθυστέρηση παραγγελίας: Παραγγελία δύναται να καθυστερήσει σε περιπτώσεις κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό , εφόσον αποστέλλουμε τα προϊόντα μας μόλις ολοκληρωθεί η τραπεζική μεταφορά.
Μετά την αποστολή του προϊόντος ισχύουν τα παρακάτω.
  Επιστροφές προϊόντων
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε και να ζητήσετε την αντικατάστασή τους. Επιστροφές γίνονται δεκτές, εντός προθεσμίας 14 ημερών και μόνο στην περίπτωση που τα προϊόντα είναι καινούργια, δεν έχουν αποσφραγισθεί ή έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους και η φυσική τους κατάσταση και συνοδεύονται από τα συνοδευτικά έγγραφα (απόδειξη, τιμολόγιο κ.λπ.).
Στην περίπτωση επιστροφής ο χρήστης θα επιβαρυνθεί με το ανάλογο κόστος μεταφοράς, πλην των περιπτώσεων στις οποίες με υπαιτιότητα της επιχείρηση , εστάλησαν λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα με πραγματικά ελαττώματα, οπότε αναλαμβάνουμε κάθε κόστος μεταφοράς του παλιού και του νέου προϊόντος.
Aξίωση επιστροφής του κόστους ή υπαναχώρηση γίνετε δεκτή μόνο εάν τα προϊόντα είναι στην αρχική τους συσκευασία, δεν έχουν ανοιχτεί.

   Εγγύηση προϊόντων
Για τα προϊόντα του καταστήματος παρέχεται μόνο η εγγύηση του κατασκευαστή, αν αυτή υπάρχει. Ο αγοραστής μπορεί να μας καλεί για να τον ενημερώσουμε σχετικά με την ύπαρξη εγγύησης κατασκευαστή. Η επιχείρηση δεν παρέχει εγγύηση ούτε εγγυάται προστασία για καταλληλότητα πωλούμενου προϊόντος για οποιοδήποτε συγκεκριμένο σκοπό.

Επικοινωνήστε μαζί μας :

Χατζηιωαννίδης Φώτιος

Έδρα: Ανατολικό Εορδαίας, Πτολεμαίδα, Κοζάνη

Τ.Κ.: 50200

Τηλέφωνο & φαξ: 24630 31522 

Κινητό: 6977 080823

E-mail: xatzhiwannidhs@yahoo.gr

ΑΦΜ: 061401190

ΓΕΜΗ: 152825536000

Ωράριο Λειτουργίας:

Δευτέρα - Παρασκευή: 08:30 - 14:00 και 17:00 - 20:30

Σάββατο: 08:30 - 14:00
Ακολουθήστε μας στο Facebook
Image
Image

Search